Húsvét.hu

Képeslapok húsvét alkalmából

foto
Régen nagy divat volt az ünnepekre üdvözlő lapokat küldeni, emlékszem, nagymamámnak hosszú listája volt azoknak a rokonoknak a címeivel, akiknek minden évben küldött képeslapot karácsonyra és húsvétra is. Mára ez a szokás megkopott vagy átalakult, a postai üdvözlő lapok helyét átvették az elektronikus képeslapok, a mobiltelefonon közlekedő kedves vagy éppen bugyuta sms-ek. Végül is a szándék a lényeg, ünnepkor gondolunk azokra, akik nem lehetnek velünk, s ilyen vagy amolyan módon megosztjuk velük érzéseinket...

  • A Képeslapröptető oldalon 108 különböző húsvéti képeslapot találunk, szinte valamennyi stílus és ízlésvilág képviselteti magát
  • A Tuti képeslapok oldalán a megszokott rajzos és festett lapok mellett aranyos fotós képeslapokat is találunk, akik odavannak a helyes kisnyuszikért vagy a még helyesebb nyuszi jelmezes kisgyerekekért, azok innen válogassanak.
  • Az Amnezia.hu húsvéti lapok egész arzenálját kínálja, van itt régies, népies, ami csak szem száj ingere...
  • Az e-card.hu-n kedves, rajzos, visszafogott és egységes stílusú lapokat találunk, ezek olyanoknak is küldhetők, akiknek az ízlésével nem vagyunk teljesen tisztában.
  • A Gyalogló képeslapküldő oldalán a húsvéti lapok a vicces kategóriába tartoznak, tehát haveroknak, „közvetlen" kapcsolatainknak valók.
  • Habos, lányos, érzelmes a képes-lap.hu húsvéti kínálata.
  • Szabad a választás a Megállón, van itt kedves, humoros és tigrisbundás bizarr nyuszis is. :)
  • A Voxcard oldalán mindenki által elérhető művészeti albumot találunk, amely kettős célt szolgál az oldal üzemeltetői szerint. Egyrészt kortárs vizuális alkotásokat és alkotókat mutat be a közönségnek, de emellett egyedülálló szolgáltatást is kínál azzal, hogy bármelyik kiválasztott képet a látogató hagyományos postai képeslapként is kinyomtathatja és elküldheti. A képek másfajta reprodukciója is lehetséges: nagyméretű képeslap, virtuális képeslap, mobil képeslap (MMS) és puzzle.
  • Ízléses képeslapokban sincs hiány, a Zassa.hu-n pedig idézeteket is választhatunk a képeslapunk mellé.
  • Végül, de nem utolsó sorban érdemes ellátogatni az unnep.eu oldalra, igazán szép és változatos weblap, gyönyörű képeslapokkal és itt is találunk idézeteket.
hóvirág
Bookmark this website: Add this page to Mister Wong Blinklist Blogmemes del.icio.us Digg Google Furl Netscape PlugIM Reddit Slashdot Squidoo StumbleUpon Technorati Yahoo My Web Backflip BlinkBits BlogMarks BuddyMarks CiteUlike Diigo Dzone FeedMarker Feed Me Links Give a Link Gravee Hyperlinkomatic Igooi Kinja Lilisto Linkagogo Linkroll Look Later Magnolia Maple Mesfavs Netvouz Newsvine Raw Sugar Rojo Scuttle Segnalo Shadows Simpy Spurl tagtooga Tailrank Unalog Wink Wists Zurpyb