Húsvét.hu

Online húsvéti játékok

husvet
Reméljük Húsvétkor majd meleg lesz, hétágra süt a nap és a gyerekeket alig lehet este beparancsolni a kertből vagy a játszótérről, de ha mégsem, egy rövid időre kellemes szórakozást nyújthatnak az alábbi játékok.

Az akidsheart.com oldalon húsvéti tojásokat díszíthetünk. Először kiválasztjuk a tojás alapszínét, majd az egerünkkel a díszítő motívumokat kedvünk szerint helyezhetjük el a tavaszi színekben pompázó tojásokon.

A funschool.kaboose.com egy igazi kifestőt találunk. Az egérrel az ecsetet a kívánt színbe márthatjuk, és a különböző húsvéti képecskék részleteit szépen kifestegethetjük.

A prongo.com klasszikus memóriajáték, a kurzort a húsvéti tojásokra visszük, ezzel feltörjük a tojásokat, amikből különböző figurák bújnak elő. Ha megtaláltuk az egyes figurák párját, akkor azok a tojások eltűnnek. A játéknak akkor van vége, ha minden tojást eltüntettünk a lapról.
Bookmark this website: Add this page to Mister Wong Blinklist Blogmemes del.icio.us Digg Google Furl Netscape PlugIM Reddit Slashdot Squidoo StumbleUpon Technorati Yahoo My Web Backflip BlinkBits BlogMarks BuddyMarks CiteUlike Diigo Dzone FeedMarker Feed Me Links Give a Link Gravee Hyperlinkomatic Igooi Kinja Lilisto Linkagogo Linkroll Look Later Magnolia Maple Mesfavs Netvouz Newsvine Raw Sugar Rojo Scuttle Segnalo Shadows Simpy Spurl tagtooga Tailrank Unalog Wink Wists Zurpyb